Nič vas ne stane, da ste dobrodelni

V skladu z Zakonom o dohodnini, vas želimo seznaniti z možnostjo, da lahko delež 1 % dohodnine namenite za delovanje našega društva; sicer bo vaš delež pristal v državnem proračunu. Prispevajte društvu Altra svojih 1 %!

Društvo Altra – Odbor za novosti v duševnem zdravju je najstarejša nevladna organizacija na področju duševnega zdravja v R Sloveniji, s statusom društva v javnem interesu na področju socialnega varstva in s statusom humanitarne organizacije. Naši programi in storitve so namenjeni ljudem s težavami v duševnem zdravju in njihovim bližnjim. Samo v lanskem letu je naše storitve koristilo približno 850 oseb v Osrednjeslovenski, Šaleški in v Koroški regiji. Pri izvajanju našega poslanstva sodelujemo z mnogimi uglednimi ustanovami, strokovnjaki, akademiki in raziskovalci.

Prispevek vam ne bo povzročil nobenega dodatnega finančnega bremena, temveč zadovoljstvo, da pomagate ljudem s težavami v duševnem zdravju.

Prosimo, da izpolnite obrazec (prenesete ga TUKAJ) s svojim podatki in ga natisnete ter pošljete na pristojni davčni urad ali na naslov Društvo Altra, Zaloška cesta 40, 1000 Ljubljana.

Najlepše se vam zahvaljujemo za vaš prispevek dela dohodnine, s katerim boste omogočili, da bomo naše programe, storitve in aktivnosti lahko še naprej izvajali ter nudili pomoč osebam s težavami v duševnem zdravju.

→ Obrazec lahko prenesete TUKAJ.

Sorodne vsebine