Društvo Altra ima novo spletno stran

Tudi v društvu Altra želimo slediti sodobnim trendom in predvsem izboljšati komuniciranje z vami. V ta namen smo v celoti prenovili spletno mesto.

Vse skupaj smo naredili precej premišljeno in si pred pričetkom prenove zastavili kopico pomembnih vprašanj: kaj želimo sporočati? Kako želimo z uporabniki najbolj učinkovito komunicirati in jim približati naše delovanje? Kako naše ključne storitve – programe itd. – čimbolj nazorno opisati in prikazati itd.

Na koncu je nastala celovita in spletna stran, kjer vsakdo – bodisi na domačem oz. službenem računalniku ali pa na mobilni napravi – hitro pride do ključnih informacij oziroma odgovorov.

Če se “sprehodite” po vstopni strani, boste hitro našli, kakšno je naše poslanstvo, kako vam ali vašim bližnjim društvo Altra lahko pomaga, kakšni so programi, kaj o nas menijo naši sedanji ali nekdanji člani …

V procesu priprave spletne strani smo zasledovali pristop, da mora biti prijetna za oči in prijazna ter jasna za uporabnika. Verjamemo, da nam je to v čim boljši meri tudi uspelo.

V menijski vrstici je vse skupaj razdelano v detajle, po novem pa smo pripravili tudi rubriko Pogosta vprašanja, kjer najdete odgovore na najpogostejša vprašanja, s katerimi smo se skozi čas srečevali, ter rubriko Aktualno, kjer najdete različna obvestila oz. novice, naše ali partnerske dogodke ter publikacije.

Zavedamo se, da je spletno mesto živ organizem, ki ga je potrebno nenehno nadgrajevati in kot takšnega delati še bolj relevantnega. Zato se vsekakor priporočamo, da nam morebitna mnenja, ideje ali karkoli koristnega preprosto sporočite na e-naslov info@altra.si. Predloge bomo zagotovo pregledali in jih v največji meri skušali umestiti na spletno stran.

Hvala, ker nas spremljate in nam zaupate.

Sorodne vsebine

Dogodki

Teden duševnega zdravja na Altri

Toplo vas vabimo, da se nam pridružite pri pestrem tednu aktivnosti, ki se bodo izvajale v okviru »Altrinega tedna duševnega zdravja«. Namen obeležitve svetovnega dne